Композиція для виготовлення шинок з сироватковим альбуміном (Патент на корисну модель № 83999) - Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Мартинова, Анна Валеріївна; Мазун, Антоніна Миколаївна (My University, 2013)
Композиція для виготовлення шинок включає: яловичину, сіль, прянощі, нітрит натрію та воду, при цьому додатково містить сироватковий альбумін при наступному співвідношенні компонентів, %: яловичина 77,7-89,1 сіль 2,1-2,2 прянощі 0,50-0,52 нітрит натрію 0,037-0,042 сироватковий альбумін 1,405-3,024 вода решта. The composition for the manufacture of taverns includes: beef, salt, spices, sodium nitrite and water, with additionally containing serum albumin with the following ratio of components,%: beef 77.7-89.1 salt 2.1-2.2 spices 0.50 -0,52 nitrite sodium 0,037-0,042 serum albumin 1,405-3,024 water the rest.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; білок; сироватковий альбумін; шинка; м’ясні вироби; serum albumin; ham; meat products; protein