Шевченко (Кишенько), Ірина ІванівнаМартинова, Анна ВалеріївнаМазун, Антоніна Миколаївна2018-04-232018-04-232013Патент 83999 UA, МПК А 23 L 1/03 (2006. 01) Композиція для виготовлення шинок з сироватковим альбуміном / Кишенько І. І., Мартинова А. В., Мазун А. М. ; заявник Національний університет харчових технологій. - № u 201303623 ; заявл. 22.03.2013 ; опубл. 10.10.2013, Бюл. № 19, 2013 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27103Композиція для виготовлення шинок включає: яловичину, сіль, прянощі, нітрит натрію та воду, при цьому додатково містить сироватковий альбумін при наступному співвідношенні компонентів, %: яловичина 77,7-89,1 сіль 2,1-2,2 прянощі 0,50-0,52 нітрит натрію 0,037-0,042 сироватковий альбумін 1,405-3,024 вода решта. The composition for the manufacture of taverns includes: beef, salt, spices, sodium nitrite and water, with additionally containing serum albumin with the following ratio of components,%: beef 77.7-89.1 salt 2.1-2.2 spices 0.50 -0,52 nitrite sodium 0,037-0,042 serum albumin 1,405-3,024 water the rest.uk-UKкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівбілоксироватковий альбуміншинкам’ясні виробиserum albuminhammeat productsproteinКомпозиція для виготовлення шинок з сироватковим альбуміном (Патент на корисну модель № 83999)Preprint