Аннєнкова, Надія БорисівнаБідаш, В. І.2015-05-192015-05-192010Аннєнкова, Н. Б. Класифікація ефіроолійної і пряно ароматичної сировини та можливості розширення їхнього застосування / Н. Б. Аннєнкова, В. І. Бідаш // Товарознавство та інновації : зб. наук. праць. – Д. : ДонНУЕТ, 2010. – Вип. 2. – С. 154-159.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20488Проведено аналіз у сфері використання ефіроолійної і пряно ароматичної сировини, обґрунтовано розширення шляхів їхнього застосування, розроблено класифікацію. Conducted the analyses of the ether-oil and spicy aromatic stuff usage; proved the widening of its usage ways, made the classification.ефірні оліїкласифікаціязастосуванняessential oilsclassificationapplicationкафедра експертизи харчових продуктівКласифікація ефіроолійної і пряно-ароматичної сировини та можливості розширення їхнього застосуванняArticle