Класифікація ефіроолійної і пряно-ароматичної сировини та можливості розширення їхнього застосування - Аннєнкова, Надія Борисівна; Бідаш, В. І. (ДонНУЕТ, 2010)
Проведено аналіз у сфері використання ефіроолійної і пряно ароматичної сировини, обґрунтовано розширення шляхів їхнього застосування, розроблено класифікацію. Conducted the analyses of the ether-oil and spicy aromatic stuff usage; proved the widening of its usage ways, made the classification.
Keywords: ефірні олії; класифікація; застосування; essential oils; classification; application; кафедра експертизи харчових продуктів