Грек, Олена ВікторівнаТимчук, Алла ВікторівнаЧубенко, Лариса МихайлівнаОвсієнко, Кіра ВолодимирівнаМихалевич, Артур Петрович2019-05-202019-05-202018Патент 125024 UA, МПК А23С 19/076 (2006.01) Спосіб виробництва сиру м'якого / Грек О. В., Тимчук А. В., Чубенко Л. М., Овсієнко К. В., Михалевич А. П. ; заявник Національний університет харчових технологій. - № u 2017 11974 ; заявл. 06.12.2017 ; опубл. 25.04.2018, Бюл. № 8, 2018 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29258Наведено спосіб виробництва сиру м'якого, в якому в якості коагулянту використовується сік наземної частини ревеню. The method of production of soft cheese, in which the juice of the ground part of the rheum is used as coagulant, is given.uk-UKсир м'якийsoft cheeseревеньrheumкоагуляціяcoagulationкафедра технології молока і молочних продуктівСпосіб виробництва сиру м'якого (Патент на корисну модель № 125024)Thesis