Діагностика фінансового стану підприємства в системі антикризового управління - Соломчук, Людмила Миколаївна (My University, 2015)
Вирішення сучасних проблем стабілізації національної економіки, досягнення високих темпів стійкого економічного зростання, забезпечення соціального розвитку суспільства вимагає вдосконалення процесу управління. The solution of modern problems of stabilization of the national economy, achieving high rates of sustainable economic growth, ensuring social development requires improving the management process.
Keywords: стабілізація; національна економіка; управління; stabilization; national economy; management; кафедра обліку і аудиту