Розширення асортименту страв оздоровчого призначення в закладах ресторанного господарства - Гейнак, Олена Ігорівна; Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Дочинець, Інга Вікторівна (My University, 2019)
Стаття присвячена розробці страви “Салат з курятиною, грушею та авокадо”, що додатково збагачений клітковиною та поліненасиченими жирними кислотами, які містяться в авокадо, також розраховано енергетичну цінність страви Т he article is devoted to the development of a dish "Salad with a chicken, pear and avocado", an additional enrichment with cellulose and polyunsaturated fatty, contained in the avocado, as well as the calculation of the energy value of the dish
Keywords: здорове харчування; авокадо; клітковина; поліненасичені жирні кислоти; healthy food; avocado; cellulose; polyunsaturated fat; salad; кафедра готельно-ресторанної справи