Гейнак, Олена ІгорівнаКирпіченкова, Оксана МиколаївнаСильчук, Тетяна АнатоліївнаДочинець, Інга Вікторівна2019-12-092019-12-092019Розширення асортименту страв оздоровчого призначення в закладах ресторанного господарства / О. І. Гейнак, О. М. Кирпіченкова, Т. А. Сильчук, І. В. Дочинець // Вчені записи Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського. Серія : Технічні науки. – 2019. – Т. 30 (69) № 3. – С. 68–72.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30485Стаття присвячена розробці страви “Салат з курятиною, грушею та авокадо”, що додатково збагачений клітковиною та поліненасиченими жирними кислотами, які містяться в авокадо, також розраховано енергетичну цінність страви Т he article is devoted to the development of a dish "Salad with a chicken, pear and avocado", an additional enrichment with cellulose and polyunsaturated fatty, contained in the avocado, as well as the calculation of the energy value of the dishuk-UKздорове харчуванняавокадоклітковинаполіненасичені жирні кислотиhealthy foodavocadocellulosepolyunsaturated fatsaladкафедра готельно-ресторанної справиРозширення асортименту страв оздоровчого призначення в закладах ресторанного господарстваArticle