Конденсація солей 2-амінотіазолу та його бензопохідних з трифлуорацетил ацетоном - Крисанов, Денис Дмитрович; Сімурова, Наталія Вячеславівна; Шульга, Сергій Іванович (My University, 2021)
Під час конденсації перхлоратів 2-амінотіазолів і їх бензпохідних з трифлуорацетилацетоном синтезовано невідомі раніше тіазоло(3,2-а)піримідінієві солі, будову яких встановлено методом ЯМР 1Н спектроскопії та елементного аналізу.

During the condensation of perchlorates of 2-aminothiazoles and their benz derivatives with trifluoroacetylacetone, previously unknown thiazolo(3,2-a)pyrimidinium salts were synthesized, the structure of which was determined by 1H NMR spectroscopy and elemental analysis.
Keywords: амінотіазол; бензопохідні з трифлуорацетил ацетоном; піримідінієві солі; aminothiazole; benzo derivatives with trifluoroacetyl acetone; pyrimidinium salts; кафедра харчової хімії