Психологічний аналіз дослідження фрустраційної толерантності у студентському віці - Божок, Наталія Олексіївна (My University, 2009)
В статті розглядаються питання феномену фрустрація в студентському віці. Аналізуються теоретичні підходи до розуміння терміну фрустрація та фрустраційної толерантності.

Annotation: In the article it is considered the question of frustration in the student’s age. It is also analyzed theoretical approaches to the meaning of terms frustration and frustration tolerance.
Keywords: фрустрація; фрустраційна толерантність; студенти; frustration; frustration tolerance; students; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації