Організація виробництва стерилізаційної апаратури на машинобудівному підприємстві малої потужності - Сушко, Володимир Костянтинович; Десик, Микола Григорович; Губеня, Олексій Олександрович (My University, 2024)
Розглянуті особливості організації роботи підприємств малої та середньої потужності із виробництва обладнання для фармацевтичної галузі та медицини.

The article considers the peculiarities of organisation of work of small and medium-sized enterprises engaged in production of equipment for the pharmaceutical industry and medicine.
Keywords: підприємства малої та середньої потужності; обладнання; фармацевтична галузь; стериізатор паровий; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; small and medium-sized enterprises; equipment; pharmaceutical industry; steam steriliser