Овсієнко, Кіра ВолодимирівнаСкітьова, Дар'я ОлександрівнаТимчук, Алла Вікторівна2017-11-282017-11-282017Овсієнко, К. В. Вплив картопляної клітковини на якісні показники термічно оброблених сиркових напівфабрикатів / Д. О. Скітьова, А. В. Тимчук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 83 міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – Ч. 1. – С. 355.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26232Удосконалення технології термічно оброблених сиркових напівфабрикатів із збереженням традиційних способів виробництва та одночасним розширенням асортименту за рахунок введення складової рослинного походження. Perfection of technology of thermally processed curd semi-finished products with preservation of traditional methods of production and simultaneous expansion of assortment at the expense of introduction of a component of a phytogenesis.uk-UKякісні показникиклітковинанапівфабрикатиqualitative indicatorsfibersemi-finished productsкафедра технології молока і молочних продуктівВплив картопляної клітковини на якісні показники термічно оброблених сиркових напівфабрикатівOther