Соболєв, Олександр ІвановичКошова, Валентина Миколаївна2016-06-212016-06-212016Соболєв, О. Виробництво безалкогольного напою на основі різних видів чаю / Олександр Соболєв, Валентина Кошова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 82 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. - Ч. 1. - С. 220.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23688Чайний настій, як джерело біологічно активних речовин, придатний для використання у приготуванні безалкогольних напоїв; The tea extract as a source of biologically active substances suitable for use in the preparation of soft drinks.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствабезалкогольні напоїчайчайний кущчайне листялисткичайний настійsoft drinksteabush teatea leavesleavestea extractВиробництво безалкогольного напою на основі різних видів чаюOther