Термічне розкладання деревини - Кузьменко, Андрій Вікторович (Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті», 2013)
Описано основні стадії процесу піролізу деревини. Охарактеризовано ароматичні сполуки, що містяться в деревних смолах. The basic stage of pyrolysis of wood. The characteristic of aromatic compounds contained in wood resin.
Keywords: термічний розклад; thermal decomposition; піроліз; pyrolysis; деревина; wood; кафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологій