Доцільність впровадження послуг апітерапії на підприємствах гостинності - Гуліда, Антоніна Іванівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Ткачук, Юрій Михайлович (Доцільність впровадження послуг апітерапії на підприємствах гостинності / А. І. Гуліда, А. В. Гавриш, Т. І. Іщенко, Ю. М. Ткачук // Мир науки и инноваций. – Иваново : Научный мир, 2015. – Вып. 2 (2), Т. 12. – С. 3-7., 2015)
У статті розглянуто суть та роль апітерапії як комплексу оздоровлення та доцільність її впровадження на підприємствах гостинності як інноваційного продукту готельного господарств. This article reviews the point and the role of apitherapy as a complex of health recovery and advisability of its involving on hospitality company as innovative product of hotel business
Keywords: апітерапія; apitherapy; гостинність; hospitality; продукти бджільництва; beekeeping products; кафедра готельно-ресторанної справи