Створення безбар’єрного простору в готелях України як прояв корпоративної соціальної відповідальності бізнесу - Рибальченко, А.; Кравцов, Сергій Станіславович (My University, 2018)
Для вирішення проблем непристосованості готелю для людей з особливими потребами запропоновано подолати бар’єри, які перешкоджають цим клієнтам. To address the problem of inappropriateness of the hotel for people with special needs, it is proposed to overcome the barriers that impede these clients.
Keywords: туризм; готель; безбар’єрний простір; кафедра туристичного та готельного бізнесу; tourism; hotel; barrier-free space