Спосіб одержання бактеріального концентрату прямого внесення «Темп» для твердих сичужних сирів з високою температурою другого нагрівання (Патент на винахід № 74753) - Кігель, Наталя Федорівна; Шульга, Наталія Михайлівна; Боднарчук, Оксана Василівна (My University, 2006)
Представлено матеріали щодо новизни та права отримання патенту на спосіб одержання бактеріального концентрату прямого внесення для виробництва твердих сирів. Materials are presented about a novelty and right on the receipt of patent on the method of receipt of bacterial concentrate of the direct bringing for the production of hard cheeses.
Keywords: технологічні фактори; technological factors; бактеріальний концентрат; bacterial concentrate; сироробство; cheesemaking; кафедра біотехнології і мікробіології