Петрікей, Руслан ВолодимировичПрохоров, Олександр Миколайович2013-05-162013-05-162008Петрікей, Р. В. Вплив складу безалкогольних та слабоалкогольних напоїв на розчинність діоксиду вуглецю / Р. В. Петрікей, О. М. Прохоров // Харчова промисловість. – 2008. - № 6. – С. 98-99.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7855Проведено аналіз компонентів, які входять до складу безалкогольних та слабоалкогольних напоїв, таких як вода, цукор, лимонна та аскорбінова кислоти, етиловий спирт, ароматизатори, барвники та визначено їх вплив на насичення напоїв діоксидом вуглецю.The analysis of the components that make up the non-alcoholic and alcoholic beverages, such as water, sugar, citric acid and ascorbic acid, ethyl alcohol, fragrances, dyes and determined their impact on carbon dioxide saturation drinks.otherнасиченнясатураціядіоксид вуглецюнапоїкомпонентиingredientssaturationcarbon dioxidedrinksкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвВплив складу безалкогольних та слабоалкогольних напоїв на розчинність діоксиду вуглецюArticle