Сидорук, Дмитро СергійовичЛевківська (Музика), Тетяна МиколаївнаДущак (Бендерська), Ольга Вячеславівна2024-06-132024-06-132023Сидорук, Д. С. Аналіз ринку гострих соусів / Д. С. Сидорук, Т. М. Левківська, О. В. Дущак // Крок у науку: дослідження у галузі природничо-математичних дисциплін та методик їх навчання : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих учених, 7 грудня 2023р. – Чернігів : НУЧК ім. Т. Г. Шевченка, 2023.– С. 71-72https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43452Розглянуто асортимент, особливості виробництва та споживання гострих соусів. Зазначено вітчизняних виробників таких соусів.The assortment, production and consumption features of hot sauces are considered. Domestic producers of such sauces are indicated.ukсоусигострий перецькапсаїцинкафедра технології консервуванняsauceshot peppercapsaicinАналіз ринку гострих соусівThesishttps://orcid.org/0000-0001-7214-6584https://orcid.org/0000-0002-9811-3286