Стеценко, Наталія ОлександрівнаМірошников, Олег МиколайовичМанк, Валерій ВеніаміновичПодобій, Олена Валеріївна2012-12-172012-12-172008Стеценко, Н. О. Перспективи використання природних адсорбентів України в технологіях харчових продуктів / Н. О. Стеценко, О. М. Мірошников, В. В. Манк, О. В. Подобій // Věda a technologie: krok do budoucnosti –2008 : IV mezinarodnн vědecko – praktick conference : materially. – 2008. - С. 87-89.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4403На основі проведених досліджень визначення оптимальних параметрів для процесу адсорбційного видалення барвних речовин природними дисперсними мінералами. Based on the investigations determine the optimal parameters for the process of adsorption removal of natural coloring agents dispersed minerals.uk-UKприродні адсорбентихарчові продуктиnatural adsorbentsfoodкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівкафедра технології оздоровчих продуктівПерспективи використання природних адсорбентів України в технологіях харчових продуктівArticle