Дробот, Віра ІванівнаАрсеньєва, Лариса ЮріївнаМахинько, Валерій Миколайович2014-07-232014-07-232001Дробот, В. І. Удосконалення технології виробництва хлібобулочних виробів з соєвими продуктами / В. І. Дробот, Л. Ю. Арсеньєва, В. М. Махинько // Зернові продукти і комбікорми. – 2001. – № 3. - С. 29-33.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16256Зроблено огляд основних продуктів переробки сої, що можуть бути використані у хлібопеченні. Запропоновано використовувати білковий соєвий концентрат у кількості 10 %. Для підвищення якості виробів пропонується додатково вносити ферментний препарат у кількості 0,015 %. An overview of the major products of processing of soybeans, which can be used in baking. It is proposed to use soy protein concentrate in the amount of 10 %. To improve the quality of products is encouraged to make an enzyme in the amount of 0.015 %.uk-UKхлібсоябілковий концентратферментний препараттістоbreadsoyprotein concentrateenzymatic preparationdoughкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівУдосконалення технології виробництва хлібобулочних виробів з соєвими продуктамиArticle