Koshova, ValentinaMukoid, RomanParkhomenko, Anastasia2024-04-292024-04-292020Koshova, V. Influence of low-gluten grain crops on beer properties / V. Koshova, R. Mukoid, A. Parkhomenko // Ukrainian Food Journal. – 2020. – Vol. 9, Issue 3. – Pp. 600–609. DOI: 10.24263/2304-974X-2020-9-3-9https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42984Показано перспективи використання гречки та гречаного солоду для виробництва низькоглютенового пиваThe prospects of using buckwheat and buckwheat malt for the production of low-gluten beer are shownenкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствапивосуслоглютенгречана крупаячміньсолодbeerwortglutenuckwheatbarleymaltInfluence of low-gluten grain crops on beer propertiesArticlehttps://orcid.org/0000-0002-3454-1484