Українець, Анатолій ІвановичСімахіна, Галина Олександрівна2012-04-012012-04-012009Українець, А. І. Технологія оздоровчих харчових продуктів : курс лекцій для студ. за напрямом 6.051701 "Харчові технології та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / А. І. Українець, Г. О. Сімахіна. - Київ: НУХТ, 2009. - 310 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/635Для того щоб оздоровчі харчові продукти з вуглеводовмісної сировини стали доступними й необхідними у раціонах харчування кожного громадянина, вони повинні увійти до структури виробництва у широких масштабах і органічно доповнити склад традиційної української кухні. In order for health food products vuhlevodovmisnoyi materials became available and necessary in the diet of every citizen, they must enter into the structure of production on a large scale and composition of the organic supplement traditional Ukrainian cuisine.uk-UKплоди та овочівітамінимінеральні елементираціон харчуваннябіологічна цінністьперспективи використанняfruits and vegetablesvitaminsmineral elementsdietbiological valueprospects ofкафедра технології оздоровчих продуктівТехнологія оздоровчих продуктівBook chapter