Штангеєв, Костянтин Остапович2018-10-232018-10-232015Штангеєв, К. О. Сушка цукру та жому в бурякоцукровій галузі / К. О. Штангеєв . - К. : ЮНІДО-ГЕФ, 2015. – 44 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28354Розглянуто основні питання сушки цукру та жому в бурякоцукровій галузі як характерних представників переробної промисловості. Описано основні види обладнання та вимоги до нього, шляхи збільшення продуктивності сушарок та напрямки економії енергоресурсів при сушці. The main issues of sugar and sugar drying in the beet sugar industry as the representative representatives of the processing industry are considered. The main types of equipment and requirements for it are described, ways of increasing the efficiency of dryers and directions of energy saving during drying are described.uk-UKсушкаконструкціїекономія енергіїdryingconstructionsenergy savingСушка цукру та жому в бурякоцукровій галузіLearning Object