Грек, Олена ВікторівнаКрасуля, Олена Олександрівна2012-06-282012-06-282011Патент 63876 UA, МПК А23 С 21/00. Спосіб виробництва білкового напою на основі молочної сироватки / Грек О. В., Красуля О. О. ; заявник Національний університет харчових технологій. ‒ № U201103098 ; заявл. 16.03.2011 ; опубл. 25.10,2011, Бюл. № 20, 2011 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1940Технічним результатом запропонованого способу виробництва є можливість отримання готового продукту з однорідною, ніжною, пластичною консистенцією. Розширюється асортимент напоїв з сироватки з підвищеною біологічною цінністю за рахунок введення до складу продукту харчових волокон.Technical result of the proposed method of production is getting the finished product with smooth, soft, plastic consistency. Expanding range of beverages from whey with high biological value due to the introduction of the product fiber.otherмолочна сироваткабілковий напійхарчові волокнаwheyprotein beveragedietary fiberкафедра технології молока і молочних продуктівСпосіб виробництва білкового напою на основі молочної сироватки (Патент на корисну модель № 63876)Article