Проблеми та перспективи розвитку лікувально-оздоровчого туризму в Україні - Сологуб, Юрій Іванович; Потапенкова, Ярослава Вадимівна (My University, 2021)
Наразі стає популярним підтримувати здоровий спосіб життя, у світі стає більше людей, які хочуть бути у гарній фізичній формі і мають потребу у відновлювальних антистресових програмах. Лікувально-оздоровчий туризм є порівняно старим, але завжди актуальним напрямом рекреації.

Currently, it is becoming popular to maintain a healthy lifestyle, there are more people in the world who want to be in good physical shape and need restorative anti-stress programs. Medical tourism is a relatively old, but always relevant area of ​​recreation.
Keywords: кафедра туристичного та готельного бізнесу; лікувальний туризм; перспективи; Україна; medical tourism; prospects; Ukraine