Ковальчук, Володимир ПетровичЧехун, Марина ГригорівнаОпанасюк, Тетяна ІванівнаОлійник, Світлана ІванівнаРубан, Ігор Андрійович2022-06-232022-06-232020Уточнення вимог до пакування лікеро-горілчаної продукції / В. Ковальчук, М. Чехун, Т.Опанасюк, С .Олійник, І. Рубан // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч.1. – С. 201https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37673Розроблено та впроваджено науково-обґрунтовані норми втрат спирту та рекомендації щодо удосконалення технологічних режимів, обладнання для зменшення фактичних втрат спирту в лікеро-горілчаному виробництві, в тому числі під час: виробництва горілок, горілок особливих, напоїв лікеро-горілчаних; виробництва напівфабрикатів; регенерації вугільної батареї; підготовки декоративних елементів для внесення їх в пляшку з лікеро-горілчаним напоєм. Developed and implemented scientifically sound norms of alcohol losses and recommendations for improving technological regimes, equipment to reduce the actual loss of alcohol in alcoholic beverage production, including during: production of vodka, special vodka, alcoholic beverages; production of semi-finished products; coal battery regeneration; preparation of decorative elements for making them in a bottle of alcoholic beverage.кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстванормилікеро-горілчане виробництвоматеріальний балансdistillery productionРозроблення та аналіз норм втрат спирту етилового в лікеро-горілчаному виробництвіThesis