Михайленко, В. С.Матюшенко, Раїса Василівна2015-04-022015-04-022015Михайленко, В. С. Шляхи підвищення харчової цінності м’ясних продуктів / В. С. Михайленко, Р. В. Матюшенко // Готельно-ресторанний бізнес: інноваційні напрями розвитку : Міжнародна науково-практична конференція, 25-27 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 111-112.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20016Харчування є однією з найважливіших функцій людського організму. Неправильне харчування призводить до появи багатьох захворювань, внаслідок зниження захисних властивостей організму, порушує процеси обміну речовин, веде до передчасного старіння, зниження працездатності, сприяє появі багатьох захворювань. їжа - це складна суміш харчових речовин, біля 2000, з яких більше 60 відноситься до числа незамінних. Якість харчового раціону в значній мірі визначається вмістом білків, жирів, вуглеводів, мінеральних речовин, вітамінів. При цьому важлива не тільки кількість цих речовин, але і їх правильне співвідношення.otherм’ясні продуктихарчуванняпрацездатністьмясные продуктыпитанияработоспособностьmeat productsnutritionefficiencyкафедра готельно-ресторанної справиШляхи підвищення харчової цінності м’ясних продуктівThesis