Роглєв, Йосип ЙосиповичІщенко, Тетяна ІванівнаШидловська, Олена БроніславівнаДоценко, Віктор Федорович2012-01-312012-01-312011Сучасні підходи до технології виробництва хлібобулочних виробів із заморожених тістових напівфабрикатів / Й. Роглєв, О. Шидловська, Т. Іщенко, В. Доценко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. — 2011. — № 11-12 (11-12). — С. 7-12.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/150Поява технології швидкого заморожування тістових напівфабрикатів відноситься до 80-х років ХХ століття і пов'язана з виготовленням здобних хлібобулочних виробів. Зараз технологія швидкого заморожування набуває все більшого поширення, і її застосовують для приготування різних видів тіста: хліб, піца, здоба, листкові вироби, та ін.The occurrence of fast freezing technology of frozen raw dough refers to the semi-80s of the twentieth century and is associated with the production of sweet baked goods. Now, fast freezing technology is becoming more common, and it is used to prepare various kinds of dough: bread, pizza, fancy bread, puff, etc.otherхлібобулочні виробизаморожені тістові напівфабрикатитехнологія швидкого заморожуванняbaked goodsconvenience foodsfrozen raw doughfast freezing technologyкафедра готельно-ресторанної справиСучасні підходи до технології хлібобулочних виробів із заморожених тістових напівфабрикатівArticle