Циганин, Євгенія АндріївнаРак, Валентина ПетрівнаГрегірчак, Наталія МиколаївнаЮрчак, Віра ГаврилівнаПасічник, Ірина Олександрівна2016-04-272016-04-272009Дослідження впливу хімічних компонентів хмелю та способу внесення на розвиток сторонньої мікрофлори хліба / Є. А. Циганин, В. П. Рак, Н. М. Грегірчак, В. Г. Юрчак, І. О. Пасічник // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 72 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13-14 квітня 2009 р. – К.: НУХТ, 2009. – С. 252.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23001Встановлено, що кращий бактерицидний вплив має хмелевий відвар порівняно з використанням хмелю у вигляді гранул. Зі зменшенням вмісту α-кислот бактерицидна дія хмелю зменшується. Found that the best bactericidal effect is intoxicating broth compared to the use of hops in pellet form. With the decrease in the content α-acids, bactericidal action of hops is reduced.uk-UKхлібвпливхмільмікрофлорабактерицидна діякафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра біотехнології і мікробіологіїbreadinfluencehopmicroflorabactericidal activityДослідження впливу хімічних компонентів хмелю та способу внесення на розвиток сторонньої мікрофлори хлібаThesis