Олійник, Світлана Іванівна2021-06-252021-06-252014Олійник, С. І. Цукровий колер для лікеро-горілчаного виробництва / С. І. Олійник // Цукор України. – 2014. – № 7 (103). – С. 33–36.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34640На основі результатів досліджень якості цукрового колеру та його впливу на стійкість лікерогорілчаних напоїв розроблено ДСТУ «Колер для лікеро-горілчаного виробництва. Технічні умови». Наведено основні вимоги до сировини, якості колеру за органолептичними, фізико-хімічними, токсикологічними та мікробіологічними показниками, правила приймання, маркування, пакування, транспортування і зберігання колеру для лікеро-горілчаного виробництва. Based on the findings as a sugar caramel and its impact on the stability of alcoholic beverages developed DSTU «Caramel I-plai for liquor-vodka production. Specifications.» The basic requirements for materials, quality the kohler of organoleptic, physico-chemical, toxicological and microbiological parameters, rules, acceptance, labeling, packaging, transport and storage the kohler for liquor production.otherлікеро-горілчане виробництвоalcoholic beverage productionякістьqualityхарчовий барвникfood coloringцукровий колерsugar colorстандартstandartкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваЦукровий колер для лікеро-горілчаного виробництваArticle