Розв’язання ситуаційних конфліктів при управлінні комплексами - Кишенько, Василь Дмитрович (My University, 2004)
Визначені фактори, що визивають виникнення ситуаційних технологічних конфліктів, а також наведені методи їх усунення. Certain factors, which to define the origin of situatioonal technological conflicts, and also resulted methods of their removal.
Keywords: технологічний комплекс; ситуаційний конфлікт; сценарії управління; technological complex; situatioonal conflict; management scenarios; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка