Доцільність використання каштанового борошна у виробництві рибних кулінарних виробів - Дітріх, Ірина Вікторівна; Салтан, Борис Андрійович (My University, 2018)
Розроблено рецептуру рибоборошняного кулінарного виробу «Кулеб’яка з каштанового борошна» функціонального спрямування для харчування хворих на целіакію, збагаченого мінеральними елементами і харчовими волокнами, що має високі органолептичні показники. The recipe of the culinary product “Kulebyaka from chestnut flour” of the functional direction for the nutrition of patients with celiac disease, enriched with mineral elements and dietary fibers, has high organoleptic characteristics.
Keywords: рибні кулінарні вироби; каштанове борошно; кулебяка; інтегральний скор; fish culinary; products; chestnut flour; kulebyaka; integral speed; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції