Дітріх, Ірина ВікторівнаСалтан, Борис Андрійович2019-04-242019-04-242018Дітріх, І. В. Доцільність використання каштанового борошна у виробництві рибних кулінарних виробів / І. В. Дітріх, Б. А. Салтан // Інновації в управлінні асортиментом, якістю та безпекою товарів і послуг : матер. VІ міжн. наук.-практ. конф., 06.12.2018 р., Львів. - Львів : Видавництво «Растра-7», 2018. – С. 194-195.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29109Розроблено рецептуру рибоборошняного кулінарного виробу «Кулеб’яка з каштанового борошна» функціонального спрямування для харчування хворих на целіакію, збагаченого мінеральними елементами і харчовими волокнами, що має високі органолептичні показники. The recipe of the culinary product “Kulebyaka from chestnut flour” of the functional direction for the nutrition of patients with celiac disease, enriched with mineral elements and dietary fibers, has high organoleptic characteristics.uk-UKрибні кулінарні виробикаштанове борошнокулебякаінтегральний скорfish culinaryproductschestnut flourkulebyakaintegral speedкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїДоцільність використання каштанового борошна у виробництві рибних кулінарних виробівThesis