Пшенична, Тетяна Володимирівна2019-11-152019-11-152019Пшенична, Т. В. Розроблення технології комплексного перероблення молока на концентрати білково-ягідні : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 "Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів" / Пшенична Тетяна Володимирівна ; Національний університет харчових технологій. – Київ, 2019. – 21 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30265Дисертаційну роботу присвячено розробленню технології комплексного перероблення молока на концентрати білково-ягідні, що отримані термокислотним осадженням білків органічними кислотами коагулянту, та сироватку забарвлену. Розроблено критерії вибору ягідної сировини як коагулянту для термокислотного осадження білків молока. Мікробіологічними дослідженнями доведено доцільність використання коагулянту ягідного у вигляді пасти чорносмородинової зі сталими показниками.uk-UKкоагулянт ягіднийконцентрат білково-ягіднийсироватка забарвленаberry coagulantprotein-berry concentratecoloured wheyкафедра технології молока і молочних продуктівРозроблення технології комплексного перероблення молока на концентрати білково-ягідніThesis