Виробництво цукристих сиропів з крохмалевмістної сировини - Грабовська, Олена Вячеславівна; Кузнєцова, Інга Володимирівна; Штангеєва, Надія Іванівна (My University, 2003)
Розглянуто особливості гідролізу крохмалевмістної сировини, який проводили з метою отримання цукристих сиропів. Показано вплив різних ферментних препаратів на ефективність оцукрювання крохмалю безпосередньо у сировині. The features of the hydrolysis of starch raw materials that conduct to obtain sugar syrup. The influence of different enzyme preparations on the efficiency of saccharification of starch in raw materials directly.
Keywords: оцукрювання; крохмаль; цукристі сиропи; крохмалевмістна сировина; розріджування; thinners; saccharification of starch; sugary syrup; starch raw materials; кафедра технології цукру і підготовки води