Грабовська, Олена ВячеславівнаКузнєцова, Інга ВолодимирівнаШтангеєва, Надія Іванівна2014-06-112014-06-112003Грабовська, О. В. Виробництво цукристих сиропів з крохмалевмістної сировини / О. В. Грабовська, І. В. Кузнецова, Н. І. Штангеєва // Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв : вісник Харківського державного технічного університету сільського господарства. – Х. : ХДТУСГ, 2003. – № 16. – С. 231-235.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14962Розглянуто особливості гідролізу крохмалевмістної сировини, який проводили з метою отримання цукристих сиропів. Показано вплив різних ферментних препаратів на ефективність оцукрювання крохмалю безпосередньо у сировині. The features of the hydrolysis of starch raw materials that conduct to obtain sugar syrup. The influence of different enzyme preparations on the efficiency of saccharification of starch in raw materials directly.otherоцукрюваннякрохмальцукристі сиропикрохмалевмістна сировинарозріджуванняthinnerssaccharification of starchsugary syrupstarch raw materialsкафедра технології цукру і підготовки водиВиробництво цукристих сиропів з крохмалевмістної сировиниArticle