Вплив пастоподібного кулінарного напівфабрикату на якість супів-пюре - Горкуша, Людмила Валеріївна; Пушка, Ольга Сергіївна; Кузьмін, Олег Володимирович (My University, 2017)
В роботі розглянуто вплив пастоподібного кулінарного напівфабрикату на якість супів-пюре. The paper considers the influence of pasty culinary semi-finished product on quality of soups-puree.
Keywords: кулінарний напівфабрикат; якість; суп-пюре; culinary semi-finished; quality; soup-puree; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції