Горкуша, Людмила ВалеріївнаПушка, Ольга СергіївнаКузьмін, Олег Володимирович2018-07-122018-07-122017Горкуша, Л. В. Вплив пастоподібного кулінарного напівфабрикату на якість супів-пюре / Л. В. Горкуша, О. С. Пушка, О. В. Кузьмін // Якість і безпека харчових продуктів : ІІІ міжнародна науково-практична конференція, 16-17 листопада 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 126-127.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28005В роботі розглянуто вплив пастоподібного кулінарного напівфабрикату на якість супів-пюре. The paper considers the influence of pasty culinary semi-finished product on quality of soups-puree.кулінарний напівфабрикатякістьсуп-пюреculinary semi-finishedqualitysoup-pureeкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїВплив пастоподібного кулінарного напівфабрикату на якість супів-пюреOther