Кон’юнктуро-формуючі фактори світового енергетичного ринку - Струнін, Віктор Володимирович (Струнін, В. В. Кон’юнктуро-формуючі фактори світового енергетичного ринку / В. В. Струнін // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 77-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. – К.: НУХТ, 2011. – Ч. 3. – С. 192, 2011)
Висвітлено питання дослідження факторів впливу на кон'юнктуру світового енергетичного ринку з метою забезпечення енергетичної безпеки країни. The issue of studying the factors influencing the situation on the world energy market in order to ensure energy security is highlighted.
Keywords: енергетична безпека; енергетичний ринок; кон'юнктура; energy security; energy market; conjuncture; кафедра економіки праці та менеджменту