Терлецька, Віта АльбертівнаКовбаса, Володимир МиколайовичКобилінська, Олена Валеріївна2014-11-052014-11-051996Терлецька, В. А. Про зміни сіркомістких амінокислот у процесі екструзії / В. А. Терлецька, В. М. Ковбаса, О. В. Кобилінська // Експрес новини: наука, техніка, виробництво. – 1996. – Вип. 22. – С. 8-9.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18013Показано що в процесі екструзії відбуваються значні зміни з сірковмісними амінокислотами, такими як цистеїн, цистин, метіонін. Дані перетворення призводять до погіршення перетравлюваності білків. Наведені параметри, які необхідно враховувати для збереження даних незамінних амінокислот. It is shown that in the process of extrusion, occur significant changes in sulfur-containing amino acids such as cysteine, cystine, methionine. These conformations lead to poor digestibility of proteins. Presented parameters that must be considered to save these essential amino acids.uk-UKекструзіясухі сніданкибілкиамінокислотиконфірмаційні зміниextrusioncereal breakfastproteinamino acidsconformational changesкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПро зміни сіркомістких амінокислот у процесі екструзіїThesis