Дейниченко, Григорій ВікторовичДейниченко, Людмила ГригорівнаКравченко, Тамара Василівна2021-09-152021-09-152020Дейниченко, Г. В. Доцільність використання рослинних білків у технології виробів із сиру кисломолочного / Г. В. Дейниченко, Л. Г. Дейниченко, Т. В Кравченко // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : Міжнародна науково-практична конференція, 14 травня 2020 р. – Харків : ХДУХТ, 2020. – Ч. 1. – С.17.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35224У роботі доведено, що створення нових страв і кулінарних виробів на їх основі з залученням білків рослинного походження дозволить не лише отримати продукти з підвищеною харчовою і біологічною цінністю, а й зменшити рівень білкової недостатності у населення України.otherбілкова недостатністьрослинні білкисир кисломолочнийbrotein deficiencyvegetable proteinscottage cheeseкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїДоцільність використання рослинних білків у технології виробів із сиру кисломолочногоThesis