Доцільність використання рослинних білків у технології виробів із сиру кисломолочного - Дейниченко, Григорій Вікторович; Дейниченко, Людмила Григорівна; Кравченко, Тамара Василівна (My University, 2020)
У роботі доведено, що створення нових страв і кулінарних виробів на їх основі з залученням білків рослинного походження дозволить не лише отримати продукти з підвищеною харчовою і біологічною цінністю, а й зменшити рівень білкової недостатності у населення України.
Keywords: білкова недостатність; рослинні білки; сир кисломолочний; brotein deficiency; vegetable proteins; cottage cheese; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції