Розв’язання диференціальних рівнянь з частинними похідними з використанням програмного пакету MathCAD - Циганкова, Ганна Анатоліївна; Гузенко, Світлана Володимирівна (My University, 2017)
У поданій статті розглянуто використання програмного пакету MathCAD для розв’язання диференціальних рівнянь з частинними похідними. In this article, the application of the MathCAD software package for solving differential equations with partial derivatives is considered.
Keywords: кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.; математичний редактор; диференціальні рівняння; частинні похідні; mathematics еeditor; differential equations; partial derivatives