Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаУстименко, Ігор МиколайовичРоманова, Анна Олександрівна2022-02-072022-02-072021Нєміріч, О. В. Стабільні властивості поліфазної системи десерту / О. В. Нєміріч, І. М. Устименко, А. О. Романова // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали Х Всеукраїнської науково-практичної конференції, 23 листопада 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 87.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37048Використання розробленого поліфункціонального напівфабрикату в комплексі з структуроутворювачем покращили споживчі потреби населення, в роботі вдалось досягнути стабільних властивостей дисперсних систем, що було обґрунтовано теоретично і експериментально. Даний розроблений комплекс являє собою поліфункціональний напівфабрикат, що являє собою комплекс харчової емульсії, гідроколоїду Na-КМЦ і порошків з моркви та гарбузу для створення кулінарної продукції широкого асортименту і, зокрема, холодних солодких страв – десертів.otherхарчова емульсіядесертнапівфабрикатгідроколоїдиfood emulsiondessertsemi-finishedhydrocolloidsкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїСтабільні властивості поліфазної системи десертуThesis