Камінчук, Микита Павлович2022-10-132022-10-132022Камінчук, М. П. Проект відділень приготування замісу та зброджування сусла з впровадженням енергозберігаючої технології спиртової бражки спиртового заводу потужністю 3000 дал умовного спирту-сирцю на добу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Микита Павлович Камінчук ; наук. керівник Роман Григорович Кириленко. – Київ, 2022. – 58 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38165otherкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствакукурудзанизькотемпературна термоферментативна обробкасучасні розріджуючи та оцукрюючи ферментні препаратидозріла бражкаспиртПроект відділень приготування замісу та зброджування сусла з впровадженням енергозберігаючої технології спиртової бражки спиртового заводу потужністю 3000 дал умовного спирту-сирцю на добуOther