Перспективи переформатування вітчизняних закладів ресторанного господарства - Ляшкова, Тетяна Сергіївна; Шаран, Лариса Олександрівна; Шаран, Андрій Васильович (My University, 2025)
Доведено, що впровадження формату обслуговування dark kitchen у вітчизняних закладах ресторанного господарства, дозволить підвищити їхню впізнаваність та конкурентоспроможність It has been proven that the introduction of the "dark kitchen" service format in domestic restaurant establishments will increase their recognition and competitiveness
Keywords: кафедра готельно-ресторанної справи; кафедра технології зберігання і переробки зерна; ресторанне господарство; optimization; production process; production process