Воробйова, Анастасія МихайлівнаБерезова, Ганна ОлександрівнаПетришин, Наталія Зеновіївна2019-06-182019-06-182018Воробйова, А. Фізаліс-інноваційний рослинний компонент для кулінарних виробів / А. Воробйова, Г. Березова, Н. Петришин / Актуальні проблеми хімії та хімічної технології : матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 21-22 листопада 2018 р. - К. : НУХТ, 2018. - С. 156-157.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29794Дослідження можливостей використання фізалісу як нетрадиційної сировини у виробництві кулінарних виробів. The study of the use of Physalis as an unconventional raw material in the production of culinary products.uk-UKфізалісхімічний складвітаміниphisalischemical compositionvitaminsкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїФізаліс – інноваційний рослинний компонент для кулінарних виробівArticle