Фізаліс – інноваційний рослинний компонент для кулінарних виробів - Воробйова, Анастасія Михайлівна; Березова, Ганна Олександрівна; Петришин, Наталія Зеновіївна (My University, 2018)
Дослідження можливостей використання фізалісу як нетрадиційної сировини у виробництві кулінарних виробів. The study of the use of Physalis as an unconventional raw material in the production of culinary products.
Keywords: фізаліс; хімічний склад; вітаміни; phisalis; chemical composition; vitamins; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції