Дослідження відношення студентів до поняття здоров'я в процесі візуальної підготовки - Харченко, Віталій Геннадійович (My University, 2016)
В цій статті розглядаються загальні питання фізичного виховання та спорту. This article discusses general issues of physical education and sports.
Keywords: візуальна підготовка; дослідження; visual training; research; кафедра фізичного виховання