Мамченко, Людмила ЄвгенівнаГрицкевич, Анастасія Олександрівна2024-11-222022Грицкевич, А. Розширення асортименту м'ясних страв за рахунок верблюжини / А. Грицкевич, Л. Мамченко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : збірник тез доповідей ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 6 жовтня 2022 р., м. Львів. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. – С. 153–155.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45915ukверблюжинамакроелементимікроелементинезамінні амінокислотиcamelliamacroelementsmicroelementsirreplaceable amino acidsкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїРозширення асортименту м'ясних страв за рахунок верблюжиниThesishttps://orcid.org/0000-0003-2519-043X