Особливості та теоретичні аспекти вивчення поведінки споживача - Бєлова, Тетяна Геннадіївна; Крайнюченко (Форноляк), Ольга Феодосіївна (My University, 2004)
Проведена оцінка та аналіз основних методів дослідження поведінки споживачів та підходів щодо вивчення характеру їхньої поведінки. Were evaluated the main methods of research of consumer behavior and the study of the nature of their behavior.
Keywords: споживач; поведінка споживача; потреби; характер поведінки споживача; user; conduct of user; necessities; pattern of behaviour of user; кафедра маркетингу