Оболкіна, Віра ІллівнаКияниця, Світлана ГеннадіївнаКаліновська, Тетяна Віталіївна2013-09-272013-09-272013Оболкіна, В. І. Використання вторинних сировинних ресурсів виноробства при виробництві кондитерських виробів / В. І. Оболкіна, С. Г. Кияниця, Т. В. Каліновська // Ukrainian Food Journal / Національний університет харчових технологій. – 2013. – Вип. 1., Т. 2. – С. 14-18.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9971Порошок з виноградних вичавок має підвищену вологоутримуючу здатність, завдяки вмісту клітковини та пектинових речовин. Внесення порошку під час приготування цукеркової маси сприяло зв’язуванню вільної вологи дисперсійного середовища та поліпшувало структурні властивості цукеркової маси. Powder from grape pomace has a high water-retaining capacity, thanks to fiber and pectin. Adding powder when cooking candy masses helped bind free water dispersion medium and improved structural properties candy mass.otherвиноградні вичавкипомадно-кремові масипорошок з вичавок виноградупектинові речовинидубильні речовиниgrape marcfondant-cream masspowder with grape marcpectintanninsкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВикористання вторинних сировинних ресурсів виноробства при виробництві кондитерських виробівArticle