Раціоналізація споживчої упаковки - Репіч, Тетяна Анатоліївна (My University, 2014)
Розглянуто проблему розробки та удосконалення споживчої упаковки, створення та функціонування якої виступає важливою точкою дотику логістики та маркетингу. Deals with the problem of development and improvement of consumer packaging, establishment and operation of which is the important point of contact between logistics and marketing
Keywords: пакування; споживча упаковка; логістична упаковка; packaging; consumer packaging; logistics packaging; кафедра економіки праці та менеджменту