Реабілітаційні заходи – як вагома перевага послуг готелю оздоровчого призначення - Панова, Анастасія Володимирівна; Пушка, Ольга Сергіївна; Шаран, Лариса Олександрівна (My University, 2025)
У статті проаналізовано основні види реабілітації та шляхи їх впровадження для інклюзивних гостей у готелях оздоровчого призначення. The article analyzes the main types of rehabilitation and ways of their implementation for inclusive guests in health resorts.
Keywords: кафедра готельно-ресторанної справи; готельно-ресторанний бізнес; інклюзивність; hotel and restaurant business; inclusivity