Основні проблеми інформаційної підготовки фахівців туристичної галузі - Примак, Тетяна Юхимівна (My University, 2014)
Сучасні масштаби і темпи впровадження засобів автоматизації управління в невиробничій сфері взагалі і туристської галузі, зокрема, ставлять завдання проведення комплексних досліджень, пов'язаних із всебічним вивченням і узагальненням ринку послуг, рішенням виникаючих при цьому проблем як практичного, так і теоретичного характеру. Modern extent and pace of introduction of automation in the management of non-production sphere in general and the tourism industry, in particular, are aiming to conduct comprehensive research related to the study and generalization of comprehensive services market, the decision of problems arising with both practical and theoretical.
Keywords: туристична галузь; персонал; інформаційна підготовка; tourism; personnel; training information; кафедра туристичного та готельного бізнесу