Щербина, Олексій С.Десик, Микола ГригоровичТеличкун, Володимир Іванович2014-09-022014-09-022014Щербина, О. Застосування вакууму для інтенсифікації процесу сушіння сухарних виробів / Олексій Щербина, Микола Десик, Володимир Теличкун // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 53-55.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16527Використання вакуумного охолодження сухарних виробів дозволяє знизити затрати енергії до 16 % і на 25 % скоротити тривалість процесу випікання-сушіння та охолодження виробів.uk-UKсушіннясухарні виробивологістьсухарные изделиявлажностьсушкаrusks productshumiditydryingкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвЗастосування вакууму для інтенсифікації процесу сушіння сухарних виробівThesis