Застосування вакууму для інтенсифікації процесу сушіння сухарних виробів - Щербина, Олексій С.; Десик, Микола Григорович; Теличкун, Володимир Іванович (My University, 2014)
Використання вакуумного охолодження сухарних виробів дозволяє знизити затрати енергії до 16 % і на 25 % скоротити тривалість процесу випікання-сушіння та охолодження виробів.
Keywords: сушіння; сухарні вироби; вологість; сухарные изделия; влажность; сушка; rusks products; humidity; drying; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв