Удосконалення технології безалкогольного напою на рослинних екстрактах - Коберник, Інна Віталіївна; Соколова, Ольга Миколаївна (My University, 2018)
Метою роботи є обґрунтування вибору сировини та удосконалення технології безалкогольного напою на основі екстрактів зеленого чаю та елеутерококу. The purpose of the work is to choice of raw materials and improve the technology of soft drinks with added extracts of green tea and eleutherococcus.
Keywords: кафедра технології оздоровчих продуктів; безалкогольні напої; рослинні екстракти; soft drink; plant extracts