Коберник, Інна ВіталіївнаСоколова, Ольга Миколаївна2019-06-042019-06-042018Коберник, І. Удосконалення технології безалкогольного напою на рослинних екстрактах / І. Коберник, О. Соколова // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : збірник матеріалів міжнародної науково-практичної конференції, 14-15 листопада 2018 р., м. Київ. - С. 51-53.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29454Метою роботи є обґрунтування вибору сировини та удосконалення технології безалкогольного напою на основі екстрактів зеленого чаю та елеутерококу. The purpose of the work is to choice of raw materials and improve the technology of soft drinks with added extracts of green tea and eleutherococcus.uk-UKкафедра технології оздоровчих продуктівбезалкогольні напоїрослинні екстрактиsoft drinkplant extractsУдосконалення технології безалкогольного напою на рослинних екстрактахThesis